Over mij

Winny Priester Is HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd. Met veel passie oefent zij als therapeut het beroep uit als Hypnosetherapeut. Ook vaak benoemd als Hypnotherapeut. Zij staat geregistreerd als Internationaal Register Hypnotherapeut en is aangesloten bij de hypnosevereniging Nederland .

Graag stel ik mezelf aan u voor zodat u iets meer over mij te weten komt. Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de medische sector als HBO verpleegkundige. Hiervoor ben ik BIG geregistreerd.
Daarnaast heb ik sinds 10 jaar een praktijk in de complementaire zorg. Steeds vaker krijg ik mensen in mijn praktijk met overgewicht of lastige gewoontes die zij niet of nauwelijks kunnen veranderen.

Immers een gewoonte is een onbewuste handeling vaak weet je niet eens dat je bijvoorbeeld weer aan het nagelbijten of duimen bent.Maar wat kun je eraan doen? De standaardbehandelingen bleken nauwelijks te werken.  Vaak hebben de mensen echt al van alles geprobeerd.

Na gedegen onderzoek door mij kwam ik bij Hypnose terecht.  Hypnotherapie bleek juist voor  gewoontes waarbij mensen vaak in herhaling vallen  een hele goede therapie. Na de opleiding voor Internationaal Register Hypnotherapeut ben ik mijn praktijk “De Hypnose Specialist” gestart.

Wat opvalt in mijn directe omgeving wanneer ik het over Hypnose heb de meeste mensen als reactie hebben; “ Ik wil niet hoor, zooo eng!” of “ Niets voor mij, ik wil altijd de controle houden!” Niets van dit soort uitspraken is echter waar. Hypnose is een hele prettige therapie, ongevaarlijk en voor iedereen geschikt.

Maar als u niet wilt dan hoeft u het ook niet te proberen. Het is dan niet geschikt voor u. U bent zelf de dirigent en ik ben uw TOMTOM, uw navigatie systeem. Het enige wat u moet hebben is vertrouwen in mij , goed luisteren naar wat ik zeg en dit opvolgen. Sindsdien behandel ik met veel plezier en succes mijn klanten voor onder andere;

  • Stoppen met roken
  • Afvallen
  • Pijnbestrijding
  • Nagelbijten
  • Maagverkleining
  • Fobieen
  • Slaapproblemen

En nog vele andere klachten of problemen.
In de meeste gevallen is 1 sessie voldoende en dat maakt  dat Hypnose een fantastische therapie.
Ik zie u graag in mijn praktijk in Rockanje.