Hypnose - Stoppen met roken

Wilt u ook zo graag stoppen met roken? Misschien heeft u al meerdere pogingen ondernomen, maar lukt het u niet. Hypnose kan u daadwerkelijk helpen te stoppen met uw slechte rookgewoontes! Door middel van hypnose stoppen met roken is waarschijnlijk niet in u opgekomen, terwijl ik u in één hypnotherapie sessie van het roken af kan helpen!

Zelf stoppen met roken lukt u niet

Roken is één van de schadelijkste gewoontes die u kunt hebben. U weet zelf als de beste dat roken heel veel nadelen heeft voor uw gezondheid: uw conditie is minder, uw tanden krijgen aanslag, uw huid uw is grauw, uw doorbloeding is slechter… En alsof al deze nadelen nog niet genoeg zijn heeft u meer kans op ernstige aandoeningen zoals kanker, hartfalen, slechte bloedvaten, longkanker, een beroerte, hersenbloeding, enzovoort. Toch blijft u roken. Want stoppen met roken blijkt niet eenvoudig te zijn. Nicotinepleisters, e-sigaretten en medicatie waren tot op heden geen oplossing voor u. En ook uzelf belonen, motiveren, uw gewoontes veranderen en andere bezigheden zoeken hebben u tot nu toe niet van het roken afgeholpen. U heeft werkelijk alles al geprobeerd en bent ten einde raad. Dan is door hypnose stoppen met roken echt iets voor u. Als u écht wilt stoppen met roken dan helpt hypnotherapie u voorgoed van deze schadelijke gewoonte af.

Hoe werkt door hypnose stoppen met roken?

Hypnose werkt alleen als u dat écht wilt. Wanneer u open staat voor hypnotherapie, dan is hypnose de meest krachtige en positieve ervaring die u kunt meemaken. Door middel van hypnose reset ik uw onderbewustzijn. U was immers ooit een niet roker!  Via directe hypnose creëer ik bij u een veranderde staat van bewustzijn. U bent geheel ontspannen in een soort van trance. Hierdoor staat u open voor veranderingen. Ik geef u suggesties en ideeën die door uw onderbewustzijn worden geaccepteerd. Hierdoor rekent u af met uw oude rookgewoontes. Al na één behandeling bent u een niet roker geworden!

Meer informatie over door hypnose stoppen met roken?

Wilt u blijvend stoppen met roken? Of wilt u graag meer weten over stoppen met roken door hypnose of over hypnotherapie in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. U kunt mij bereiken op 06 – 51841407 of mailen naar  info@hypnosespecialist.nl. Ook kunt u het contactformulier  invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ik hoop u snel door hypnotherapie van uw rookverslaving af te mogen helpen.

Ik heb al veel mensen van het roken afgeholpen. Wilt u weten hoe andere mensen de hypnotherapie hebben ervaren? Lees hun ervaringen bij de recensies.